Dăruiți…

Iubesc să dăruiesc flori şi mai puţin să le primesc. Recunosc, mă simt fericită când se strecoară câte un buchet în dar pentru că, deşi lumea ştie că nu le aştept (vorba ceea: ”cizmarul fără cizmă!”), sunt foarte încântată să le văd în alte ipostaze decât în calitate de materie primă!

Florile primite în calitate de cadou poate par banale, zicem noi. Unele femei spun că nu e nevoie, că poate nu avem o floare a noastră preferată, dar credeţi-mă, când le primim se schimbă ceva în noi. E pentru puţin timp sau mult, dar există un fel de „boom” al liniştii!

„Linişte”? – o să vă întrebaţi. Da! Pentru că odată primite ele transmit mesajul că este cineva care te susţine, e alături şi poţi conta pe el/ea. Acest mesaj te încurajează şi ştii că e un gest sincer.

În zilele noastre, florile rămân în continuare extrem de semnificative. Ele reprezintă o alegere perfectă pentru a completa un cadou, a imortaliza un moment de fericire sau succes ori de a impresiona o femeie în încercarea de a o cuceri. Florile știu să vorbească!

 

De reținut!

  • Florile costă. Fiți gata să cheltuiți și nu faceți economie la acest capitol.
  • Un detaliu important al buchetului de flori este un bilet  însoțitor – “stropul” de suflet din partea voastră.
  • Ocazii sunt diferite, așa că buchetul trebuie să corespundă momentului în care este oferit, atât ca tehnică de execuție, cât și în ce privește tipul florilor.
  • Optați pentru flori de sezon. Sunt proaspete și rezistente, iar stilizarea lor se poate face în combinație cu verdeață.
  • Pentru o bună păstrare în timpul livrării, încercați să țineți florile în apă, după posibilitate. Ele trebuie să ajungă într-o vаză cu apă și imediat după ce au fost recepționate de destinatar.
  • Oferirea unei singure flori e dreptul rezervat exclusiv celor îndrăgostiți.

P.S. Anume astfel când țin mult să le dau curaj, încredere și suport ofer buchete de flori în dar. Le ofer cadou doar nouă femeilor. Și trăiesc atunci când prind schimbarea din față și a gândurilor. Să știți că dăruiți speranțe, nu flori!

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *