Planuri de nuntă… cu Cristina Postolachi

Între noi două s-a cristalizat o relație frumoasă de parcă ne cunoaștem de un secol! Mereu suntem puse pe glume și colaborăm în domeniul nunților. Ne înțelegem dintr-o privire și recepționăm aceleași unde. Vă invit să o descoperiți pe Cristina Postolachi, cea care te cucerește cu avalanșa de energie pozitivă și mai ales cu munca de wedding planner!

Cine poate deveni astăzi un wedding planner?

Cine? Cred că o persoană care a stat cel puțin o dată în culisele unei nunți și are deja câteva idei de cum se organizează o nuntă. De mai bine de 11 ani am fost prezentă la peste 600 de nunți și am interacționat cu o mulțime de oameni. Prezența mea s-a rezumat nu doar în calitate de invitată, dar și de organizator. Așa că, îți asumi responsabilitate, cercetezi piața și elementul cel mai important, să iubești oamenii care îți încredințează unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor.

 

Cum e să înțelegi dorințele mirilor?

Un punct esențial în munca de wedding planner e chiar să înțelegi dorințele mirilor, să intri în pielea lor și să înțeleg cât mai bine ce își doresc. Flexibilitatea, comunicarea, implicarea, entuziasmul și profesionalismul sunt calitațile vitale pentru această muncă, iar experiența în domeniu – un instrument de bază. Cred că îți sunt cunoscute și ție aceste detalii, doar ne „învârtim” în aceeași horă a organizărilor de evenimente cu parfum de mariaj!

 

Prin ce te-a cucerit profesia ta de astăzi?

Știi, nu cred că voi da greș dacă aș spune că jobul meu are la începuturi tot felul de provocări. Doar, sunt tipul de om căruia nu îi este frică să gândească out of the box. Reacțiile de după sunt cele mai importante în muncă. Ofer multă energie și timp atunci când sunt implicată în organizare. Recuperez tot după ce nunta se încheie cu mulțumirile celor care au avut încredere în tine: miri, părinții lor, invitații, colegi. Înțelegi atunci că ești la locul și timpul potrivit.

Cris, povesteste despre cel mai frumos moment din interacțiunea ta cu viitorii miri.

Aaa, chiar m-ai pus să răscolesc amintiri cu emoții speciale! Au fost multe momente… unul dintre acestea s-a petrecut în timp ce alergam la nuntă pentru ca lucrurile să meargă strună, iar la un moment dat mirele mă oprește și mă anunță că voi fi nașa de botez a copilului lor! Nu am realizat ce s-a întâmplat atunci, dar azi sunt bucuroasă că am fină de toată frumusețea! Lucrurile făcute din suflet și dragoste sunt observate și de alții. 

 

Cât de dezvoltat este domeniul de wedding planning la noi?

Îți dai seama și tu că nu aș putea declara că este dezvoltat precum e în alte țări. Oamenii noștri încă privesc sceptici la asemenea servicii și nu înțeleg în profunzime utilitatea acestuia. La noi se conturează o concurență în domeniul respectiv, însă rezistă mereu cine e mai bun. Totul se filtrează ca într-o sită!

 

Care ar fi îndemnul tău pentru viitorii miri?

Nunta este un eveniment unic din viața noastră și această zi trebuie savurată la maximum. Lucrurile ce nu s-au reușit a fi realizate până la eveniment rămân în umbră, însă emoțiile și amintirile din aceasta zi sunt în memorie o viață întreagă. Dacă ar fi să răspund la întrebrea: „Cum să-ți selectezi un Wedding Planner?”, cred că aș raspunde așa: cum îți alegi un prieten în care poți avea încredere, așa e și cu un wedding planner.

Blitz

  • Cristina Postolachi este ca un tren care nu are voie să deraieze de pe șine! E mereu în căutarea noilor destinații care lasă în urma ei visuri împlinite și amintiri frumoase.
  • Visul unui wedding planner este de a aduce un nou trend în domeniul nunților.
  • Nunta înseamnă emoții, lacrimi, zâmbete, momente unice, o zi specială.
  • Pentru Cristina, wedding planning este pasiune, satisfacție, entuziasm, responsabilități și organizare.
  • Omul cu care te simți cel mai bine e chiar persoana mea proprie.

Related Post

4 thoughts on “Planuri de nuntă… cu Cristina Postolachi

    1. Merci, Viorel!

  1. Cum ma decis sa ma marit, vin la tine Nika!!! 🙂

    1. He-he-he! Facem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *