Ai motive!

Cu fiecare zi de 1, blogul meu mai crește cu o lună. Și dacă tot avem un start astăzi, zic că trebuie să mă destăinui. Sună bine, da? 🙂

Ideea de a crea un blog mi-a apărut încă acum 2-3 ani. Lungă a fost calea ta, drumețule! Îl tot amânam pentru că… „pentru că”. Argument forte! Ha-ha-ha! Până la urmă, stelele și luna s-au așezat astfel încât să-l lansez.

 

Ai 3 motive să urmărești acest blog și să-mi citești textele:

 

  1. Țin mult să împartășesc cu oamenii experiența pe care o am în domeniul organizării evenimentelor, a tot ce ține de decor, stil, rafinament și bun gust. Vreau să scriu despre ceea ce știu să fac, ceea ce îmi place și, potrivit multora, îmi și reușește. O să le dau acestor oameni prioritate! Prin acest blog am să-mi împărtășesc pasiunile – o împletire armonioasă dintre hobby și jobul zilnic.

 

  1. Iubesc să mă provoc și să ies din zona de confort. Da, îmi place să mă transform, să devin din ce în ce mai curajoasă zi de zi, să-mi permit spontaneitate și imprevizibilitate în acțiuni. Vreau să văd dacă am însușit bine tot ceea ce fac, încercând să îi învăț și pe alții. Va fi un test bunicel!

 

  1. Îmi place progresul. Ador să-mi privesc lucrările de acum 5 ani, bunăoară; pe alocuri să mă jenez de ele, pe alocuri să râd, dar totuși să recunosc, cu revelație, că am crescut! Mă netezesc pe cap și merg mai departe. Vreau ca acest proces de evoluție să aibă un jurnal online. Stocate aici, micile câștiguri nu se vor mai pierde și voi putea reveni la începuturi de fiecare dată când dorul mă va lua pe neprins de veste.

 

Te invit pe blogul meu, săptămână de săptămână, ca să găsești inspirație și să te regăsești!

Related Post

4 thoughts on “Ai motive!

  1. Cu fiecare zi sa iti mearga mai bine… <3 !

    1. Așa să fie! Mulțumesc!

  2. Excited that you started and the blog is looking more and more pretty with every post!

    1. I’m excited, too! Thank you!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *