IT’S ALL ABOUT COFFEE

Și dacă tot e 2 martie și se fac 4 ani de la lansare, de ce să nu ne aducem aminte de acea sâmbătă, când am pătruns în filosofia LOVE. PEACE. COFFEE, luând amploare în perioada aia datorită viziunii sale unice de a dezvolta nu doar produse, ci și oameni.

Decembrie 2012. În toiul sărbătorilor de iarnă, în plină febră de cumpărături, cu gândul la Moș Crăciun și salata Olivie, ne-a telefonat Eugenie Rimscaia:

“Koshka Art Studio, în Shopping MallDova se deshide Tucano Coffee Jamaica!”

Așa a început nebunia, fervoarea nopților nedormite: lucram de la 22.00 până la 10.00, cu lumina stinsă (cu lanternele pe frunte, mai exact – făceam promo la minioni, ha-ha-ha!).

Concept, decor, aranjare, lipire, desen, design și nu-mai-știu-ce – le-am trecut pe toate! Ne-a salvat cafeaua, ca să facem față provocărilor, dar și spiritul de echipă a jucat un rol crucial. Eram entuziasmați, plini de dorință, dar în același timp simțeam responsabilitatea față de viitorul produs, care trebuia să fie nu altfel decât cel ma bun.

Deschiderea am organizat-o sub forma unui flashmob pe ritmurile piesei “One Love” de Bob Marley și a sunetelor boabelor de cafea în pahare de hârtie. Pe această /gălăgie/ “a la reggie” a cutreierat prin mall noutatea despre deschiderea Tucano Coffee Jamaica. A fost vesel!

Motive de a merge mai des la un Tucano Coffee:

  • Varietatea cafelei, pe gustul fiecăruia, chiar și a celor mai pretențioși.
  • Pe lângă varietatea de băutură primară, dispun de un sortiment la fel de larg de cheesecake-uri, wrap-uri și snack baruri.
  • Cafenelele sunt localizate în zona centrală a orașului sau în intersecțiile aglomerate, adică sunt prielnice întâlnirilor.
  • Personalul amabil și atent nu poate să te lase indiferent. La sigur veți schimba o vorbă pe o notă pozitivă și niște zâmbete.
  • Testat: nu ai cum să nu dai peste vreun cunoscut pe-acolo. E un fel de meeting point cu lume pe care nu te așteptai să o vezi. Drăguț, nu?

P.S. Confortul, ca și diavolul, de altfel, se ascunde în detalii, iar ele la rândul lor conferă caracter și temperament unui interior. Pe asta am pus accent atunci și nu am dat greș. It’s about coffee, but still, not only…

 

Pozele sunt preluate de la : locals.md

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *