Comoara Mamei

Astăzi vreau să vă vorbesc despre investiții. Investiții nu financiare, ci emoționale. Știți care e diferența între ele? Cele financiare pot /să ardă/ în orice moment, cele emoționale – niciodată, ba mai mult, ele cresc în valoare pe zi ce trece. Una dintre ele e Comoara Mamei. Însăși denumirea accentuează încărcătura emoțională pe care o poartă.

Ce este Comoara Mamei?

Fiecării mame îi sunt infinit de dragi lucrurile asociate cu odorașul său: testul de sarcină, prima ecografie, eticheta de la maternitate, prima suzetă, primele firicele de păr, primul dinte căzut… Puteți să păstrați aceste amintiri minunate într-o cutie specială, un locușor perfect.

De ce e nevoie de Comoara Mamei?

Această comoară, cu siguranță, va fi transmisă copilului și arătată nepoților, iar lucrurile din interior sunt atât de dragi și aproape sufletului, fiind de o valoare inestimabilă. Aceste amintiri sunt cele mai sincere și profunde dintre toate pe care ființa umană le adună timp de o viață. Ele trebuie păstrare frumos!

Cu ce ocazie se poate de obținut Comoara Mamei?

  • Dorești să o ai și o achiziționezi pentru bebelușul tău.
  • O faci cadou la BabyShower, ca o prietenă ce ține mult la viitoarea mămică.
  • Vii în ospeție ca să vezi nou-născutul și nu mergi cu mâna goală.
  • O oferi la cumetrie în loc de clasicul costumaș, care mai apoi se va pierde.
  • Îl oferi în dar surorii, verișoarei sau unei persoane căreia îi porți recunoștință!

… Și multe alte situații care ar marca bucuria venirii unui suflețel angelic pe pământ.

P.S. Mai nobilă muncă decât cea de mamă nu există! Ea, ca nimeni altcineva, simte lungimea zilelor și scurgerea necontenită a timpului. O cutie plină cu amintiri legate de micuțul său ar avea puterea să oprească timpul în loc, măcar și pentru câteva clipe!

 

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *