Curs de floristică

Recent am decis să organizez un curs de inițiere în domeniul floristic. Această ideie a tot fost rostită anterior, însă astăzi a prins rădăcini și îmi doresc mult să dea roade. Cursul  va fi format din 2 module: unul teoretic și altul practic. Va fi util, informativ și vesel! )

Cui i se adresează acest curs?

Persoanelor pasionate de flori, cât și celor care doresc să se aprofundeze în cunoștințe teoretice și practice, pentru a excela în domeniu.

 

Care este scopul acestui curs?

Îmi doresc foarte mult formarea unui profil în domeniul floristic, a unei comunități cu oameni care, pe cât de bine fac ceea ce fac la nivel intuitiv, să o facă și extrem de profesionist. Astfel, pornind de la noțiuni de bază, vom pune temelia dezvoltării ulterioare. Accentul va fi pus pe educația estetică corectă, rafinament și creație.

 

Cine coordonează?

Chiar eu. ) Sunt motivată să împărtășesc cu doritorii experiența mea de 5 ani în domeniu, dobândită în cadrul companiei Koshka Art Studio, dar și din cele învățate la mai multe cursuri de specializare.

 

Care va fi modul de abordare a acestui curs de floristică?

Vor fi 2 module separate de o pauză de cafea. Primul va fi cel teoretic – o inițiere pentru toți începătorii sau cei cu o experiență minimă. Iar în cadrul modulului practic vom structura cunoștințele dobândite anterior prin aplicarea lor.

 

Care va fi modul de desfășurare?

Program de 1 zi: 10.00-12.00 modul teoretic // 12.00 – pauză // 13.00-15.00 modul practic.

Toate materialele florale și altele, precum și instrumentele vor fi puse la dispoziție și oferite în dar.

 

 

P.S. Participanții vor beneficia de creațiile florale realizate personal în cadrul modulului practic, precum și suport informativ ulterior din partea mea. )

Related Post

4 thoughts on “Curs de floristică

  1. THis sounds wonderful! I’d Like to attend, Especially because I have no experience whatsoever in arranging flowers 🙂 WHat date is this and how much Is it?

    1. E-he-he! Thanks! Planned for March 25, 2017. Check facebook ✌

  2. Buna seara!!!Sunt interesata de curs
    cand?unde?pret? multumesc.

    1. Angela, bună! Foarte bine că ești interesată de curs. Data planificată e de 25 martie (sâmbătă). Pentru a restul detaliilor, te rog mult, să-mi dai un sunet la nr de tel 069627971 /Nika/ ✌

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *