Inspirație… în amenajarea unei cameri de baie

Deoarece în articolul anterior baia a fost vedeta, îți propun să continuăm pe aceeași lungime de undă. Fie că ai de realizat design-ul de la zero sau dorești doar să-ți redecorezi baia, acest articol îți va oferi câteva sfaturi de amenajare și, drept bonus, o doză de inspirație fotografică!

Probabil întrebarea nr. 1 legată de acest spațiu al casei este cum se poate de încorporat o cadă, un wc și o chiuvetă într-o cameră minusculă, astfel încât să fie și estetic și funcțional. Simplu!

Armonia vizuală se crează prin excluderea accesoriilor masive. Bunăoară, vom omite chiuveta cu picior înalt sau cada voluminoasă. O altă soluție ar fi achiziționarea obiectelor sanitare mai mici, pentru a permite spațiului să respire. În ceea ce privește gresia și faianța, vom prefera modele de dimensiuni reduse, precum și vopseaua în culori deschise.

Nu uităm nici de importanța iluminării. O încăpere întunecoasă va părea mult mai mică decât este în realitate. Prin urmare, montăm un corp de iluminat pe tavan și altul în zona oglinzii, pentru iluminatul local. Nu te sfii să scapi de produsele cosmetice și restul accesoriilor ce stau la suprafață. Ascunde-le prin sertare și dulapuri pentru a scade din senzația unei încăperi aglomerate, cu excese. Un alt truc recomandat este să optezi pentru o oglindă mare, care să lărgească vizual spațiul.

Cu aceste idei simplu de aplicat, te invit să arunci o privire la galeria foto de mai jos și să urmezi aceste trucuri pentru amenajarea sau redecorarea camerei de baie.

Related Post

3 thoughts on “Inspirație… în amenajarea unei cameri de baie

  1. tare dragut! Tre sa Vii Si acasa la mine, poate ma ajuti cu ceva idei de decor 😉

    1. Aștept invitația! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *