Cursul de floristică. Ce spun participantele

Ce a fost? A fost o întâlnire de suflet! Cum a fost? A fost bine! Câte ați fost? Am fost cele care trebuiau să fie! Și ce ați făcut? Ne-am jucat cu florile! Și v-a plăcut? Muuult! Și încă ce mai spui? Spun că suntem bravo! Și ce urmează? Urmează să ne auzim mai des! De ce? Pentru că așa vrem noi! Serios? Da!

Sâmbătă, 25 martie, am organizat un curs de floristică. Am vorbit despre valoarea florilor în viețile noastre, instrumentele necesare, modalitatea de prelucrare a lor, tehnici de execuție a buchetelor, forme și tipuri. Apoi, am servit ceai și am purces la partea practică – buchete și compoziții. Am mai glumit, am mai râs, am mai răscolit prin amintirile celor 5 ani de experiență pe care îi am în domeniu și am răspuns la întrebări.

          “M-am pornit la curs cu un gând de nesiguranță: «Mă duc să văd dacă pot să fac ceva…». Dar uite că nu e atât de greu, trebuie doar să-ți placă să faci lucruri migăloase, să ai răbdarea și satisfacția de a zăbovi mult timp deasupra unei compoziții, să combini florile, pentru că ele toate sunt frumoase. Am rămas împlinită sufletește pentru că mi-a reușit!”

Marina

         “Am fost foarte relaxată și mi-au rămas doar impresii bune. Eu ador arta și frumusețea!”

Nelly

        “Mersi pentru curs! A fost foarte interesant și util în același timp. În ceea ce privește partea practică, m-a ajutat să concretizez și să exersez unele din momentele procesului de creare a unui buchet, deci ceea ce era gândit ca presupuneri s-a transformat în pași exacți. Mersi pentru experiența împărtășită. Pe curând!”

Lucia

      “De foarte mult timp îmi doream să ajung la un astfel de curs şi îți mulțumesc pentru această ocazie, pentru recomandări și persoanele pe care ne-ai sugerat să le urmăm. Vorbesc aici de guru în arta floristicii. Mulțumesc pentru tehnica spiralei – atât de grea, dar indispensabilă. M-ai făcut sā respect şi mai mult munca floriştilor. Mulțumesc că ne-ai învățat cum se prelucreazā corect florile, eşti adepta unei atitudini speciale, atente cu ele, fapt pe care îl apreciez foarte mult!”

Liudmila

P.S. Vezi galeria pentru mai multe poze de la eveniment!

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *