Concluzii de Martie

Suntem în ultima zi din prima lună a primăverii, iar asta înseamnă, pe lângă multe alte lucruri, că e timpul să aștern pe hârtie concluziile agonisite în acest Martie.

 

Cu gândul la cele mai importante momente ale acestei perioade, concluzionez prin trei cele articole-cheie ale blogului. De ce trei? Pentru că anume ele m-au marcat, și-au “luat” timpul, au profitat de moment și s-au manifestat prin mesajul transmis, pentru că m-au inspirat. Motivația pe care mi-au dat-o mă predispune la provocări și conținuturi din ce în ce mai bune. Iată le:

  1. Îmi pare bine de cunoștință!

Mă bucur că am avut ocazia să cunosc 6 persoane noi, care împart aceeași pasiune pe care o am și eu – florile. Am purtat discuției pe note familiare și m-am inspirat. Mergem mai departe!

Cursul de floristică. Ce spun participantele

  1. Bunica mea zice…

Am discutat la o ceașcă de cafea cu cel mai bun fotograf, conform raintingului bunicii lui Alex Iordache! ) El face ce face, da’ o face bine, și asta se simte în atitudinea lui! Învăț multe de la el!

http://mynameisnika.com/2017/03/24/alexiordache/

  1. Baia cea de toate zilele

Camera de baie a fost în top popularitate. A meritat! Lustra e de vină. După ea am început să schițez conceptul acestui spațiu. Pentru că detaliile contează!

http://mynameisnika.com/2017/03/21/bathroomdesign/

Sunt încă multe de făcut, așa că ținem ritmul, sau poate că îl sporim? Pentru a captiva și a interesa citititorii noștrii în continuare. Astfel, cititorilor le aduc recunoștință pentru fiecare text citit și fiecare feedback oferit! Apreciez commentariile voastre!  Ele mă ajută să merg în direcția corectă. Echipei mele, care muncește cu atîta dedicare și implicare la acest proiect – o îmbrățișare strânsă și călduroasă! Iar concluzia finală rămâne a fi doar una: La treabă, fraților!

P.S. Oare ce legătură e între coperta revistei Aquarelle și mine? Ați ghicit corect: buchetul acesta de flori e de la Koshka Art Studio.

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *