Secretul cadoului

Zilnic, presupun eu, se fac miliarde de cadouri. Cel mai probabil, în scurt timp, și tu vei oferi ceva în dar unei persoane dragi sau poate îi vei face o surpriză unui coleg de lucru. Dilema ne-a chinuit dintotdeauna: “Ce să ofer? Ar trebui să fie util… Cum să impresionez? Cu ceva special…”

După mine, un album foto e cel mai potrivit cadou – niciodată nu se va demoda plăcerea de a-l  răsfoi și a trece din nou prin clipele memorabile, captate cândva de aparatul de luat vederi. Îți propun ca, de azi înainte, să privești acest cadou ca ceva mai mult – un pachet de energie, pentru că prin albumele foto nu oferim o bucată de hârtie, ci sentimente și trăiri.

În continuare, zic să atragi atenție la albumele foto executate după tehnica scrapbooking de către compania Koshka Art Studio. Și pentru că la sigur a apărut întrebarea “De ce?”, vin cu răspunsuri desprinse din experiență. Pentru că…

  • fiecare album foto e o piesă de artă, executată individual și exclusiv manual;
  • este un obiect personalizat. Ce poate fi mai plăcut decât ideea că acest album a fost creat special pentru tine și nu e doar o unitate dintr-o serie de produse scoase pe bandă rulantă;
  • tehnica de exеcutare e tocită de 5 ani;
  • fiecare album este ambalat în cutie de lemn, ceea ce îi oferă rezistență peste ani;
  • noi știm să ne facem munca atât de bine încât oferim 5 ani de garanție produsului, fără a avea vreun dubiu;
  • fiecare album are cod numeric de indentificare și pașaport intern – ținem mult la ele și le monitorizăm;
  • albumul dat poate fi umplut cu poze cărora le pot fi atașate mesaje, după bunul plac. Într-un fel, participi la crearea lui.

/Pentru că…/ pot continua la infinit! Însă, important pentru mine e ca tu să găsești propriul /Pentru că…/ conștient. Te invit să oferi cadouri unice celor pe care vrei să-i surprinzi!

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *