Lasă o urare!

Pentru că suntem în plin sezon al evenimentelor frumoase (ale noastre nunți basarabene), am decis să vă spun despre un produs unic realizat de Koshka Art Studio și anume Cartea de Urări în care-și vor lăsa impresiile toți invitații tăi. Importanța și farmecul unei Cărți de Urări rezidă în păstrarea vie, peste ani și ani, a tuturor gândurilor celor prezenți la nunta ta.

green floral wedding guest book

O carte de urări, după mine, este asemenea unui jurnal personal, dar totuși împărțit de mai mulți. Mirii se bucură să vadă ce le-au scris rudele și prietenii, câți copii le-au dorit, ce urări le-au transmis sau ce le-au desenat ca amintire unii dintre cei mai ingenioși de felul lor.  Scurt pe doi, sunt pagini cu amintiri pline de emoții și trăiri!

wedding guest book

Pentru că ziua nunții este importantă pentru tine, dragă mireasă, vrei să reții cât mai multe din ea. Din acest motiv păstrezi cu grijă rochia, chiar dacă nu o vei mai purta vreodată; pui pantofii de la nuntă în cutie; bijuteriile le aranjezi frumos în punga de satin etc. La fel, și Cartea de Urări poate fi o parte din nunta ta, menită să păstreze vii amintirile acelei zile.

box for the guest book

Carte de Urări este un accesoriu stilat și practic pentru fiecare nuntă. Felicitări, sfaturi și impresii – un amalgam de amintiri, care oferă o notă de eleganță evenimentului. De asemenea, poate fi și un cadou perfect de nuntă – scapi de grija florilor și darurilor (uneori mai puțin utile) pentru ritualul “dezbrăcatului” miresei.

 wedding guest book and box

Din experiența celor 4 ani în care am creat cărți de urări, vreau să vin cu câteva recomandări pentru momentele când decizi să achiziționezi un astfel de produs:

  1. Personalizare

Enorm de mult țin ca fiecare Carte de Urări să fie în stilistica evenimentului, cu numele mirilor și data nunții. Numai astfel dați valoare și manifestați bun gust, deoarece rochia de mireasă, chiar dacă o cumpărați și nu o coaseți, o ajustați după corpul vostru și nu mergeți cu ea așa la nelocul ei. Aceeași situație e și cu Cartea de Urări.

  1. Calitate

Trageți atenție la calitatea executării, la materialele utilizate, precum și la garanția ce vi le se oferă. Cartea trebuie să fie destul de rezistentă – la eveniment se întâmplă multe (mai cade pe jos, mai ajunge pe mâna unui copil etc.), cartea trecând prin mâinile a zeci sau sute de oameni.

P.S. Koshka Art Studio oferă 5 ani de garanție și deservire gratuită pe această perioadă de timp. Drăguț, așa?

  1. Cutie

Insist enorm să alegeți cartea de urări împreună cu o cutie potrivită, pentru a fi păstrată corespunzător. Este exact aceeași situație ca și cu rochia de mireasă pe care o puneți în husă și pantofii de la nuntă în cutia de carton. Această amintire merită o atitudine pe măsură!

wedding guest book in a wodden box

P.S. Cartea de Urări este primul capitol din viața cuplului. Fiecare invitat dorește să scrie un gând bun sau un sfat ce va călăuzi drumul celor doi însurăței. Onorați-vă evenimentul cu acest moment deosebit!

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *