Scrisoare de dragoste

Draga mea Koshka Art Studio,

Îți scrie Nika, cea care te-a creat, a fost alături la bine și la rău, care te-a certat și a râs alături de tine.

Să știi că rar te laud și ai zice că sunt săracă în cuvinte bune, însă  eu pe bune te apreciez și te iubesc așa cum ești.

Pe zi ce trece, mă bucur să te văd crescând, să constat că nu mai ai nevoie de mine, pentru că primii pași în lumea asta mare i-ai făcut demult. Mulți pași, în acești 5 ani.

Știu că va veni o zi și o să fiu nevoită să mă despart de tine. Sunt pregătită pentru asta și conștientizez că o să poți înota liber și pe mâinele altui cârmuitor.

Tu ești mai mult decât un art studio de-al meu, ești sufletul pe care l-am pus la temelie, nopțile nedormite în procesul tău de devenire, nervii și lacrimile pierdute în toți acești ani.

Astăzi mă mândresc cu tine și îți dedic aceste rânduri, pentru că de la o vreme primesc tot mai multe cuvinte frumoase despre tine și îmi cresc aripi.

personalized tshirts

Mai ții minte că jumătate de an ai existat fără nume? Apoi o altă jumătate de an ai fost fără identitate și ai avut 3 oficii în centrul orașului cu nenumărați oameni care au muncit la tine.

De-aș întoarce timpul înapoi, aș urma aceeași cale, alături, pentru că nu îmi este frică cu tine și știu că pot conta.

Vreau să-ți mulțumesc pentru răbdare și pentru oamenii frumoși pe care i-ai adus în viața mea. Cu tine am devenit mai autentică și asta mă face să realizez că nu în zadar ne-am ales una pe alta.

Te ador și să știi că ești în inima mea zi și noapte, acasă sau în vacanță, aici sau în altă parte! Draga mea, lasă-ți gândurile să zboare, visurile să zburde, aspirațiile să atingă culmi nebănuite. Vreau să crești mare!

 

Cu drag,

A ta,

Nika Capșa-Beșleaga

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *