Devin-o zeiță!

Gânduri de Mai. De Mai… apoi, generate de ultima carte citită. Titlu sună tare, chiar rupe: “Fie-ți indiferent de soț! Scuipă pe șef! Devin-o zeiță!”. Cartea se recomandă a fi oferită exclusiv celor apropiați, pentru că prezintă idei cum să trăiești în plăcere și să rămâi fericită, frumoasă și de succes. Eu m-am amuzat citind-o și concluziile lunii vin de la cele 200 de foi scrise de autorul cu pseodonim. Cartea duce spre ideea să fii tu însăți femeie!

Vreau să las niște rupturi de gânduri, care mi-au plăcut mult și sper că astfel o să te întrig și pe tine să citești această “anti-carte” pentru fete deștepte.

girl holding a red book

Sfaturi de la directorul executiv al Facebook, Sheryl Sandberg, mamă a doi copii, ex-vicepreședintă Google, cu venituri de peste un miliard de dolari:

Pentru nimeni nu e secret că în lume există solidaritate între bărbați și rivalitate între femei. Cele mai aprinse critici aduse femeilor de success tot la femei vin. Bărbatul-coordonator va alege să promoveze un alt bărbat. Femeia-coordonator va alege să promoveze… tot pe un bărbat. Așa ca să fie ea unica femeie între bărbații colegi.”

“Fiți mai încrezute! Nu vă temeți de responsabilitate. Când băieții se manifestă ca lideri, acest lucru este binevenit. În cazul fetelor, este perceput mai degrabă negativ. Nu vă lăsați convinse că o femeie nu trebuie să fie lider.”

opened book, love and sex

Șase sfaturi de la Coco Chanel:

  1. Cu cât mai prost stau lucrurile, cu atât mai bine trebuie să arate femeia.”
  2. “Dacă doriți să aveți ceva ce n-ați avut niciodată, va trebui să faceți ceea ce n-ați făcut niciodată.”
  3. “Cel mai important lucru pentru femeie e să lucreze. Numai munca aduce vivacitate spiritului, iar spiritul are grijă de trup, la rândul său.”
  4. “Ca să rămâi de neînlocuit, trebuie mereu să te schimbi.”
  5. “Niciodată nu veți mai avea a doua șansă de a face o primă impresie.”
  6. “Nu există prea mulți bani pentru independență.”

red book

Faina Ranevskaia, despre bărbați și femei:

Femeile, desigur, sunt mai deștepte decât bărbații. Ați întâlnit vreodată o femeie care și-a pierdut capul doar din cauza că bărbatul are picioare frumoase?”

“Femeia trebuie să aibă aceste două calități ca să aibă succes în viață: să fie destul de deșteaptă ca să placă bărbaților proști și destul de prostuță ca să placă bărbaților deștepți.”

“Care femei, după părerea dumneavoastră, sunt mai loiale, cele cu păr blond sau brunet?”, a fost întrebată Ranevskaia, la care a răspuns: “Cu păr sur!”. ”

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *