10 sfaturi de organizare a nunții tale

Urmează să faceți marele pas – nunta, dar nu aveți idei cum să le aranjați pe toate? Noi îți venim în ajutor, urmează 10 sfaturi practice pentru nunta ta de la Koshka Art Studio!

Decor, Floristică, Invitații & Mărturii.

 

1. Un decor de nuntă începe cu invitațiile.
2. Prima impresie despre nuntă se formează de la invitațiile la eveniment. La acest capitol e nevoie de bun gust și rafinament în detalii. 
3. Decorul unei nunți se raportează la sală. Alegeți sala inteligent și nu încercați mai apoi să o 
reconstruiți. Luați în calcul că designul sălii, culorile predominante și anturajul vor completa stilistica nunții.
4. Decorul unei nunți trebuie să transmită “energie” și voie bună. Nu încărcați sala, dați-i voie să “respire”.
5. Când e vorba despre nuntă, floristica înseamnă mai mult decât doar buchetul miresei.
6. Optați pentru flori de sezon – sunt mai aproape sufletului nostru, mai accesibile la preț și cantitate și mai rezistente.
7. Mărturiile sunt oferite în semn de recunoștință – țineți cont de acest detaliu.
8. Oferiți ca mărturie ceva util, ceva ce va fi utilizat de invitați și remarcat de fiecare dată cu un mulțumesc mirilor.
9. Pentru ca marele eveniment să fie la nivel, e nevoie de armonie în elementele componente: începând cu rochia miresei, trecând prin sală și muzicanți, finisând cu butoniera mirelui. )
10. Iar pentru armonie e nevoie de un specialist din domeniu – la sigur economie mare de bani nu faceți, dacă încercați să organizați singure sau cu ajutorul prietenelor nunta dvs.


Sună bine și pare simplu, nu? Dar ca să nu ajungeți cu lucruri nereușite care sunt menționate mai sus, Koshka Art Studio îți sugerează să apelezi la specialiști care sunt profesioniști în crearea astfelor de evenimente și care va planifica pas cu pas o zi de vis din viața ta, unde totul va arăta impecabil, iar tu o să te simți împlinit.

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *