Lansare de Iunie

Din nou, câteva gânduri din luna ce a trecut – Iunie. Prima lună de vară, plină de zile cu soare, temperaturi toride și multă muncă. La drept vorbind, am fost productivi pe bune: o excursie cu nopți albe și un eveniment frumos de lansare a platformei Design Cafe&Club.

Despre productivitate și mândria pe care i-o port echipei Koshka Art Studio, care a rezistat să nu doarmă 4 nopți pentru a realiza 4 evenimente frumoase, voi detalia într-un alt articol. Astăzi vreau să vă vorbesc despre platforma ce are drept scop dezvoltarea arhitecturii și designului din orașul Chișinău, care are șanse să devină mai frumos!

Evenimentul-petrecere a fost colorat în lume, speaker și standuri ale companiilor partenere. Arhitecți, designeri și oameni de afaceri din domeniu au fost aici, toți cu scopul de a dezvolta și contribui la transformarea orașului nostru în unul European.

Alexandrin Buraga, cel care a inițiat proiectul, își propune să creeze o comunitate care va facilita schimbul de informații, idei și noi colaborări. Platforma dată are ca scop promovarea noilor idei și talente, precum și posibilitatea de a crea ceva inedit. Mai avem multe de lucrat în ceea ce privește gustul estetic, imaginația, creativitatea și combinarea “necombinatului”.

În cadrul evenimentului s-a desfășurat și o expoziție la care au fost prezentate câteva proiecte bune. Printre ele s-a regăsit și iubita mea căsuță ale cărei pod jerpelit cu covorul moldovenesc, lemnul și cărămida, baia cu lustră luxoasă bucură mult ochii oaspeților. După părearea mea, confort și emoția de homy e detaliul care trebuie să facă diferența în arhitectură și design.

Baftă platformei create Design Cafe&Club și scopurilor propuse de către membrii ei! Baftă oamenilor din domeniu în proiectele lor frumoase și unice, idei și visuri! Și da, eu cred că orașul-casă Chișinău are toate șansele să devină mai bun, prin prisma fiecărui din noi.

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *