Frumusețea din Iulie

Recent am fost la un eveniment unde m-am întâlnit cu mai mulți cunoscuți și mai toți m-au complimentat că aș arăta foarte bine, oarecum diferită și chiar greu de recunoscut. Da, știu că arăt ca o puștoaică și deloc de vârsta mea, dar trebuie să recunosc că nu a dat de mult timp peste mine o avalanșă de complimente. Pe scurt, e plăcut și bucură foarte mult faptul că oamenii sunt darnici la complimente. Asta ne încarcă cu energie.

white lace dress

“Care e secretul?”, s-au întrebat unii. Ce face fata asta de întinerește? Nimic sofisticat la mijloc, la drept vorbind. Pur și simplu, am 10 motive care mă fac să mă simt frumoasă zi de zi:

  1. Am sufletul curat. Bunătatea m-a caracterizat de mică, eram gata să dau și ultima jucărie copiilor din ogradă – chiar așa și făceam(!) – la care mama se întreba oare cât va continua așa. “Numai bine!”, e fraza cu care finalizez orice discuție și asta le doresc tuturor, din inimă.
  2. A fi frumoasă e direct proporțional cu a găsi pacea interioară. Asta înseamnă să descoperi ce dorești, ce poți face mai bine și care e menirea ta în viață. E o evoluție spirituală care îți permite să-ți explorezi sufletul.
  3. Modestia – o calitate pe care o apreciez enorm! E o legătură profundă cu energia universului – știi cine ești și nu ai nevoie de cuvinte ca să te afirmi. Pur și simplu te simți bine în propria piele.
  4. Judec? Nu! Iau lucrurile ca pe fapte, așa cum sunt, și trag concluzii reieșind din date concrete. A bârfi nu e despre mine și nu vreau să o fac.
  5. Mă atașez emoțional de oamenii din jur cu ușurință și cred că ei simt acest fapt, dăruindu-mi la rândul lor iubire, cuvinte frumoase și gesturi plăcute.
  6. Sunt așa cum sunt și nu am vreun model, idol sau aspirația de ajunge ca cineva. Îmi conturez personalitatea și caracterul fără frustrări și regrete.
  7. Azi sunt mai bună decât ieri. Mâine voi fi mai bună decât azi. Încrederea în sine și în propriile forțe – acest lucru se vede în tot ceea ce fac.
  8. Emoțiile – izvorul care mă alimentează și fără de care nu-mi imaginez viața. Din ele mă hrănesc și nu cred că există o mai bună sursă de inspirație pentru frumusețe.
  9. Sunt un suflet tânăr și neliniștit.
  10. Zâmbetul. Odată pus pe față începi a radia și a-i lumina și pe cei din jur. E molipsitor acest lucru și vei observa ușor cum oameni străini îți vor răspunde cu zâmbet în schimb.

women in white clothes

Frumusețea interioară este cea care lasă amprente pe fizicul nostru, pe ochii plini de viață și energia pe care o emanăm. A fi pozitiv – astfel se modelează schimbările spre bine și frumos. Eu țin mult la cele 10 motive și cred că fiecare din noi le are pe ale sale, la fel de ușoare ca formă și complicate ca conținut. A fi frumos e o atitudine pe care decizi să o adopți și ți-o asumi. Numai bine!

pozele preluate de pe www.perfecte.md

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *