Știm să ne facem munca

Ca la noi, la nimeni! Ăsta ar fi motto-ul specific nunților noastre. Găsim o combinație între stilul contemporan și tradițiile strămoșești și asta îmi place pentru că trecerea e lentă și armonioasă. Există cupluri stabilite în afara țării, care își serbează nunta acolo, dar revin acasă pentru o petrecere conform obiceiurilor noastre, și altele care schimbă nunțile tradiționale pe cele la litoral. Pentru că sezonul nunților e pe sfârșite și deja e Postul, am decis să fac o totalizare a evenimentelor din 2017 organizate de Koshka Art Studio.

 

  1. Ion & Loredana

O pereche fină și romantică. El “aduce” lumină evenimentelor, ea “vine” cu tortul (e vorba despre afacerile lor). Ce poate fi mai drăguț decât un astfel de tandem? Ne-am văzut și am discutat despre ziua cea mai importantă pentru ei practic pe ultima sută de metri, deși încă cu jumătate de an înainte conul mire discutase cu mine la subiectul decorului pentru eveniment. Echipa noastră crează conceptele aranjamentelor conform emoțiilor și percepțiilor despre miri, adică după felul cum i-am simțit. Iată că aici ne-am dat seama că numai bujorul alb va putea reda “sufletul” acestei perechi.

Stil: elegant

Culori: sur, alb și bronz

Flori: bujor, eucalipt

Echipă: 2 floriști, 2 decoratori, 1 asistentă, 1 fotograf, 1 șofer, 2 hamali

wedding ceremony couple

  1. Ion & Olga

Voi fi sinceră: mai “nebuni” miri nu am întâlnit vreodat. Ne-a făcut o deosebită plăcere să-i cunoaștem și să creăm pentru ei. Am făcut-o cu suflet, organizându-le un eveniment la natură, la vila proprie. Nebunie curată! Conceptul de mese din lemn, bumbac și suculente, lumânări pe mese, fără farfurii cu bucate – li s-a potrivit perfect, iar acel pool party de la sfârșitul serii nu s-a lăsat așteptat. A fost o petrecere doar a lor, ca și amintirile care le vor rămâne pentru o viață.

Stil: bohemia

Culori: cărămiziu, sur, roz pudră

Flori: bumbac, airplant, plantă suculentă, poppy

Echipă: 2 floriști, 2 decoratori, 1 asistentă, 1 fotograf, 2 electricieni, 1 șofer, 2 hamali

wedding rustic table

  1. Christopher & Alexandrina

O nuntă plină de romantism și trăiri. Conceptul american pentru partea oficială, cu jurăminte și zonă distincă pentru înregistrarea civilă. Mirele din SUA s-a simțit bine și pe soare, și pe ploaie, ba chiar a dansat mai mult decât ai noștri. Cele mai tari aspecte ale unei căsătorii în stil american sunt decorul frumos, muzica soft și o atmosferă degajată.

Stil: american

Culori: alb, verde, accente piersic

Flori: crin, conifer, dalia

Echipă: 2 floriști, 4 decoratori, 2 asistente, 1 fotograf, 1 șofer, 2 hamali

wedding tables

  1. Dmitrii & Olga

O nuntă la piscină. O nuntă în nuanțe calde. O nuntă plină de detalii. Așa a fost în acea zi. O pereche cu care e simplu de comunicat, care s-a implicat delicat în partea ce ține de decorul propriului eveniment. Nouă ne-am plăcut să muncim pentru ei pentru că au fost deschiși și prietenoși.

Stil: contemporery

Culori: dusty blue, alb

Flori: delphinium, hortenzia, astilbe, eucalipt

Echipă: 2 floriști, 4 decoratori, 2 asistente, 1 fotograf, 1 șofer, 2 hamali

wedding by the pool

  1. Sergiu & Cristina

Nu am să uit momentul când am dat naștere conceptului acestei zile. Această nuntă m-a marcat prin faptul că am utilizat culoarea neagră, combinată armonios cu bordo, piersic și auriu. Am avut libertate în creație, dedicație pură și nota 11 pisicuțelor mele. Sincer, aveam dubii, frică, ba mai mult, am refuzat ideea de negru. Am fost convinsă însă și îmi place enorm de mult rezultatul. Mirii m-au surprins pentru că nu au zis nimic de nicio pată neagră în decorul nunții lor.

Stil: boho chic

Culori: bordo, piersic, negru, auriu

Flori: trandafir, conifer, eustomă, garoafă, hamei

Echipa: 2 floriști, 3 decoratori, 1 asistentă, 1 fotograf, 1 șofer, 1 hamal

wedding table

  1. Dan & Corina

Cu mireasa nu ne-am văzut, doar ne-am auzit. Am conceput totul de la distanță, iar asta cred că a și fost farmecul acestei nunți. Ea și-a dorit un eveniment simplu și modest, ușor și degajat, ceva ce o caracterizează. Așa a fost. Lemn, hârtie kraft, flori de câmp, lumânări și stofă vaporoasă.

Stil: rustic

Culori: mov, ivory

Flori: gypsophila

Echipa: 1 florist, 1 decorator, 1 asistentă, 1 fotograf, 1 șofer, 1 hamal

wedding rustic seating chart

Fiecare nuntă ne-a marcat. Fiecare pereche ne-a inspirat.  Fiecare zi pe teren ne-a călit. Fiecare decor ne-a dat aripi. Fiecare detaliu din decor ne-a însuflețit.

Eu, Nika, îi mulțumesc fiecărei perechi pentru încrederea acordată, mulțumesc fiecărei nunți pentru posibilitatea de a crea și mulțumesc fiecărui membru al echipei (pisicuțele mele și pisoii harnici) pentru implicare, dedicare și că îmi împărtășesc starea omului „nebun”. Casă de piatră, dragi miri!

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *