Creativitate la apus de soare

Nisip, palmieri, cocktailuri și voie bună – asta s-a întâmplat la o sedință foto din această vară, derulată pe note pozitive. Un cuplu armonios: ea e gingașă și fină, iar el – isteț și amuzant. Ne-am distrat de minune în procesul de creație și am avut parte de multe experiențe frumoase alături de toți cei implicați. 

 

Cum a avut loc?

Era o după-amiază caniculară de vară când am primit un apel de la Alex Iordache: “Nika, hai să bem o cafea și să discutăm despre o ședință foto a unui cuplu!”. Zis și făcut. Hai pe deal să facem pozele, hai în pădure, hai pe câmp, dar poate pe… Mai pălăvrăgind despre una-alta, ne-a venit idea de plajă. Pentru mine nisipul se asociază cu lejeritatea mișcărilor și Zenul interior. Am propus să facem o colibă, iar liniștea atmosferei să fie conturată de stilistica boho – împletituri, lumânări, flori și alte detalii. Principala caracteristică a bohemului este libertatea: de mișcare, de gândire, în atitudine și sentimente.

boho style details photoshoot candles

Care a fost reacția cuplului?

Fiind o fire ușor timidă, Elena a fost rezervată în a îmbrăca o rochie scurtă sau să fie nițel frivolă în acțiuni: “Iubitul meu mă cunoaște ca fiind cuminte… nu știu cum va reacționa.” Noi am insistat însă, pentru că e doar o sesiune foto de câteva ore și asta e o posibilitate de a fi altcineva, de a juca un alt rol și a te descoperi. A acceptat, iar Tolea a fost încântat să o vadă pe Elena într-o nouă lumină.

couple tent beach boho style

Ce a fost neobișnuit?

  • Locația. Ne-a luat mai mult timp ca să o găsim. Aici trebuie de atras atenție la lumină, poziționarea colibei și anturaj.
  • Am aranjat lucrurile, așteptăm cuplu și iată că un iaht ancorează în port. Minunat! Încă un detaliu pentru amintiri de neuitat.tent beach boho style
  • Vin protagoniștii. Hainele și accesoriile pentru Elena le-am pregătit noi, iar Tolea trebuia să fie într-o cămașă de-a lui. Nu știu cum, dar cămașa a rămas acasă pe umeraș. S-a mers după ea.
  • Se fac poze, Irina (blonda echipei noastre) și eu admirăm apusul, mai bârfim și la un moment dat Alex zice că are nevoie de fum pentru un efect frumos. Creativitate – ăsta ar trebui să fie sloganul nostru. Un pachet cu țigări, 2 fete ascunse și fum, fum, fum din a câte 2 țigări la fiecare. Munca de decorator dăunează grav sănătății noastre.black and white smoke effect photo couple
  • Cocktailuri de la Iepuraș. Am avut parte și de așa ceva. Detalii și paranteze nu deschidem, imaginea de la sfârșitul procesului de lucru vorbește de la sine – a fost bun și bine.couple tent beach bunny cocktails laughter

Ce aș recomanda celor care vor să facă poze pentru amintiri?

Sesiunile foto nu se fac atât de des la noi, dar, dacă se fac, atunci  recomand principiul “Rar, dar drăguț.” Apelați la o echipă de creație care să vă propună concepte/scenarii de derulare a acestui proces; să vă îndrumeze cu sfaturi referitor la îmbrăcăminte, coafură și machiaj; să vă creeze amintiri frumoase, pentru că poze cu natură și baloane vă puteți face și singuri cu telefonul. Pe emoții nu se economisește – fie investești, fie nu.

couple tent beach boho style

P.S. Acest cuplu își va celebra nunta în 2018, iar noi suntem onorați că le vom fi alături și la acest eveniment, nu numai ca decoratori, dar și ca invitați. Mulțumiri lui Alex pentru că ne-a făcut cunoștință. Mulțumesc lu Tolea & Elena pentru căldura lor.

 

photo credit: Alex Iordache

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *