2017, te iubesc !

Salut, 2018! Bine ai venit în lumea mea! Iată că am revenit după o lună de totalizări, după un an plin și un nou început al blogului. E primul articol din acest an și, așa cum e primit, primului număr îi revine maximă responsabilitate, așa că m-am gândit că ar fi bine să vin cu câteva idei desprinse din anul care a trecut și care, probabil, ți-ar fi utile și ție.

raw vegan blueberries cake

  1. Situații

În viața noastră se întâmplă situații de tot soiul: bune, rele, planificate sau imprevizibile. Indiferent de cât de mare le-ar fi încărcătura, toate trebuie percepute ca un joc temporar al emoțiilor; ca vise, exact ca visele care se vor termina în curând – unul dulce îl trăiești scurt, iar pe cel urât îl uiți. Am înceract să învăț să reacționez exact așa – pozitiv – la toate dificultățile și am avut surpriza să descopăr că funcționează, prin prisma liniștii interiore dobândite.

  1. Așteptări

Oamenii din jur nu trebuie să corespundă așteptărilor noastre. Speranțele nejustifacate sunt oglinda neacceptării neajunsurilor omenești. O fi sunând naiv,  dar am renunțat să mai agăț etichete persoanele din jur: pot conta, nu va proceda așa, am încredere. Iluziile trebuie șterse și atunci dispare dezamăgirea în oameni.

raw vegan blueberries cake

  1. Timpul

Pentru implimenatarea unui obiectiv stabilit e nevoie de resurse, cel mai decisiv fiind timpul. Perioada de realizare a lui e diferită și individuală și anume aici apare neîncrederea în puterile proprii, adesea suntem copleșiți de îndoieli, de frica că nu ne atingem scopul rapid. De fapt, pentru a obține rezultate e nevoie de mai multă toleranță. Răspunsul pentru orice acțiune a noastră va veni oricum, mai devreme sau mai târziu.  Depinde doar de timp. Interpretați acest moment ca pe un colet expediat prin poștă – uneori livrarea e rapidă, alteori e mai anevoiasă.

  1. Realitatea

Ceea ce ne înconjoară este ceea ce creăm noi înșine, materializarea propriilor gândurilor, chiar și a celor din subconștient. Putearea cuvântului e mare, nu în zadar în Sfânta Evanghelie după Ioan se spune despre Geneză: “La început a fost Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul.” Păstrați acest gând în interiorul vostru! E bun!

raw vegan blueberries cake

  1. Menire

Nu renunțați la obiectivul primordial – e ceea cu ce am venit pe Pământ. Da, apar dificultăți, impedimente, abateri și alte priorități, dar mai devreme sau mai târziu tot noi trebuie să devenim declanșatorii propriului succes. Oamenii pasivi – cei care trăiesc din inerție – nu reușesc. Dacă ai fost creat pentru a construi rachete – foc la ghete!  Pasiunea îți va crea realitatea. Nu accepta un job sau o ocupație doar pentru că echivalează cu un venit garantat și stabil.

Pentru mine acest an a fost un învățător și mentor bun! S-a deosebit de restul prin intensitatea emoțiilor, s-a făcut remarcat printr-o multitudine de evenimente și s-a poziționat ca o trecere între etapele vieții! Iar pentru că nu trebuie să uităm de tehnica mulțumirii, apreciez lecțiile predate, urcușurile cucerite și investiția spirituală în mine. Mulțumesc! Continuăm să creștem!

 

 

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *