video / Despre fericire… în afaceri

Fiecare afacere care rezistă în timp există pentru că îi ajută pe oameni într-un fel anume, focusarea fiind pe produsele și/sau serviciile pe care oamenii le cumpără pentru a-și face viața:

  • Mai bună,
  • Mai ușoară sau
  • Mai utilă.

Dacă te concentrezi pe aceste valori în afacerea ta – lucrurile de care îți pasă cu pasiune și, mai ales, modurile în care îți dorești să le faci viața clienților tăi mai bună, întregul tău plan de afaceri va funcționa. Vei observa cum tot ceea ce faci se conectează la misiunea-cheie și ajungi să formezi o echipă pe aceeași undă.

Când urmărești fericirea clienților tăi, vei acționa dintr-o dorință puternică de a schimba lucrurile pentru ei. Prin urmare, fericirea ta înseamnă mult mai mult decât să faci ceea ce te face fericit. Este vorba de implicare în a-ți clădi afacerea bazându-te pe conceptul de grijă față de clienți și în a acționa astfel ca să-ți transformi visele, dar și pe cele ale clienților, în realitate. Atunci vei simți că lucrezi pentru un scop nobil.

Îmi văd afacerea drept o parte esențială a formulei necesare ca să-mi trăiesc viața la maxim. Cu alte cuvinte, dacă faci lucruri de care ești pasionat, te vei simți complet, viu și împlinit.

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *