video / Blonda mea preferată: Alina Andriuță

Am fost eleva ei la un training de 3 luni și ea rămâne să fie mentorul meu în continuare (pe lângă faptul că ne leagă și o prietenie). Am fost fericită să o cunosc și să ne vedem împlinite acum. Ador spiritul ei dinamic, iar ea apreciază firea mea artistică. Ne energizăm cu o cafea și voie bună, iar discuțiile noastre sunt despre business și bani. (Căci așa-s femeile în ziua de azi.) Avem cele mai scurte discuții, dar cele mai încărcate emoțional, la sigur.

O cheamă Alina Andriuță, e consultantă în afaceri și training. Am ținut să v-o prezint și vouă, să vă încărcați bateriile, pentru că ea e sigură în idea că “Moldova are viitor”. În postările sale îi citesc optimismul în ce privește afacerile și cred că această notă de încredere vă va prinde bine și vouă. Îi dau crezare referitor la potențialul țării noastre și sunt și eu în rând cu ea – facem afaceri acasă.

Interviul nostru a fost dominat de o atmosferă degajată. Doar hainele trădau tonul serios. Am încercat să o provoc și să pătrund în unele laturi ascunse ale ei, pentru că de când o știu evită discuțiile despre viața personală. Înțeleg că e specificul lucrului și o admir pentru asta.

Blondă, încrezută, deșteaptă și orientată spre rezultat – așa o percep eu. Știe să învețe și nu îi este frică să-și recunoască eșecurile. Vă las să urmăriți video de mai jos și să vă faceți singuri o impresie.

P.S. Știți cu siguranță că fiecare persoană ce apare în viața noastră își are rolul și menirea, dar nu cu toții sesizăm că e reciproc – și noi la rândul nostru avem impact asupra persoanei respective. De aceea trebuie să conștientizăm ce valoare oferim, ca să putem primi mai mult, mai bun și mai cu folos. Iubire vă doresc la toți!

 

 

 

 

 

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *