video / 8 Martie în stil Hyundai

După acest 8 Martie pot zice că sunt gata să predau și în fața a mii de oameni. Cei de la Hyundai Moldova au avut o idee minunată – să organizeze un masterclass artistic de creare a compozițiilor florale pentru șoferițele lor. Știu ei cum să aibă grijă de clienți.

Sincer, nu am avut dubii în reușita evenimentului și așa a fost. O atmosferă caldă, prietenoasă și degajată, cu multe flori, femei deosebite și măiestrie debordantă. Ne-am distrat de minune – de la copilițele care au venit cu mamele lor până la distinsele doamne ale țării. Totul a fost armonios și reprezentativ pentru o astfel de sărbătoare precum este 8 Martie.

Aici vreau să fac o paranteză: sunt un observator înnăscut. Din grădiniță îmi plăcea să stau de-o parte și să urmăresc ce fac restul; la școală ședeam în ultima bancă ca să pot vedea toată clasa, iar când merg într-un local, aleg cel mai discret loc, dar cu un unghi larg al imaginii care se deschide în față. De ce spun toate astea? Pentru că natura mea de observator s-a manifestat și la evenimentul despre care am început să vă vorbesc.

Mă uitam la emoțiile participantelor și mă prindeam la gândul că florile fac minuni! E terapia perfectă! Atât de ușor era de observat cum fețele lor prindeau zâmbete, intuziasm și o stare de beatitudine. Deși au venit cu mici rezerve inițial, știu sigur că au simțit starea pe care o trăiesc eu atunci când lucrez cu florile – un soi de Zen, deconectare de cotidian. Anume acest moment îmi place în ceea ce fac – nu fac floristică, ci terapie. Și asta îi doresc să simtă fiecăreia dintre noi atunci când merge la serviciu – să trăiască cu emoțiile muncii sale. Cum am mai zis: “Meseria mea este, de fapt, Pasiunea mea!”

Deși au fost 8 ore de predare și explicare, nu am simțit pic de oboseală! Am avut marea plăcere să văd cum fantezia participantelor a prins aripi. Unele au realizat și coronițe, și broșe, și concarde la mână, și compoziții, și… Minunat, dragele mele!

Țin mult să zic “Bravo!” echipei de marketing Hyundai pentru grija față de clienți și implicarea sută la sută în acest eveniment frumos! Bravo și celor care au venit, pline de curaj, entuziasm și dorința să descopere lumea florilor! Totodată, un mare mulțumesc și îmbrățișări echipei mele, care m-a asistat și ajutat!

 

P.S. Celor intersați de acest domeniu frumos, floristica, le spun că mult-așteptatul CURS DE FLORISTICĂ: BASIC PROFESSIONAL  va lua start pe 31 martie. După câteva ajustări, vă anunț că vom petrece 2 zile împreună. Este un curs potrivit pentru cei ce vor să afle mai mult, să profeseze în domeniu sau să transforme floristica într-un hobby.  

 

Mai multe detalii puteți vedea AICI.

Și mai multe poze jos. 

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *