video / Digital Superman: Dumitru Talmazan

Eh, Dima, Dima! Nici nu știu cum să te prezint! Parcă om serios, parcă nu! Parcă utilizează cuvinte deștepte – pixel, reach, boost, dar pe ici-colo îi mai scapă vreo perlă rusească precum “fishka”. Spune că face business, dar poartă zâmbetul pe buze ziua-ntreagă. Îl întrebi de lucruri globale – el îți zice despre floricele. A venit momentul adevărului! Cum să te afișez lumii, Mister?

De fapt, cine nu-l știe pe Dumitru Talmazan? Toți! Absolut toți cei care “stau” pe Facebook și Instagram. El știe să pună rețelele de socializare pe jar și să le încingă atât de bine încât să lucreze pentru voi și afacerea voastră – vânzări, oferte, clienți noi etc. Dumitru e bun la acest capitol pentru că învață de la Mark Zuckerber. Așa mi-a spus. Iar acolo, în lumea virtuală, toți îl știu drept Talmazan Digital.

Astăzi vi-l prezint pe Dumitru Talmazan. Și nu am vrut să fie un interviu business de tip clasic, ci unul mai lejer, pentru că anume așa trebuie să arate un om din domeniul Social Media: plin de haz și deschis. I-am pus întrebări de tot soiul, am discutat amical, iar după filmări am bârfit încă 2 ore. Ori asta îmi place la el, contrastul – de la veselie la seriozitate și invers.

Noi ne-am cunoscut fiind colegi “de breaslă”, pe când ocupa funcția de director al unei firme de decor. Apoi, a hotărât s-o ia pe-o cale mai serioasă (am pomenit de contrast) și de la creație a trecut la cifre, statistică și bugete. E unicul în domeniu și îl recomand cu încredere, pentru că face totul din bun simț.

Vă las să urmăriți video de mai jos! Atenționez: ACEST VIDEO VĂ VA DĂUNA POZITIV VIEȚII ȘI VĂ VA PRELUNGI ZILELE PÂNĂ LA 83 DE ANI! În caz contrar, adresați-vă la Dumitru Talmazan pentru o consultație. Rezultatul vesel este garantat!

 

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *