Scopul cursului de floristică

Bună! Mă numesc Nika. Acesta e blogul meu. Sunt fondatoarea brandului Koshka Art Studio și mă ocup cu designul grafic, decorul de interior şi floristică. Minunat, nu-i așa?!

Așa începe o scurtă introducere despre mine. Ar mai trebui să adaug și faptul că predau, mai bine spus, de un an organizez cursuri de floristică de nivel “basic professional” și mă mândresc cu asta! De ce? Nu pentru că sunt bravo sau că o fac bine (așa zice lumea), ci pentru că am plăcerea să-mi împărtășesc cunoștințele obținute la 4 școli de floristică și adunate în 6 ani de experiență. Și da, sunt mândră să cunosc femei frumoase și dornice de a se lansa în lumea florilor.

Scop

Organizez acest curs de floristică ori de câte ori am posibilitate. O fac cu scop de a educa la noi, acasă, cultura floristicii. Fiind născută în zodia Fecioarei, a face lucrurile perfect este ceea ce mă reprezintă, deci corectitudinea în raport cu florile este unul dintre principiile după care mă ghidez. În fiecare an mă instruiesc, pentru a fi în pas cu tendințele și a crește profesional. Recent am luat diploma de designer floral și sunt pregătită să ofer și aceste cunoștințe.

Curios

Dragele mele, floristica este una dintre cele mai semnificative tipuri de artă, care în ultimele decenii, printr-un număr impresionant de noi tendințe, materiale și tehnologii, poate concura doar cu arta haute couture.

Ce ziceți, v-ar plăcea să aveți tangență și/sau să contribuiți la acest domeniu?

Feminitate

Deseori suntem comparate cu florile. Și e adevărat – o femeie fericită înflorește. Așa că acest domeniu a cultivat în mine feminitate: a fi  atât de simplă, dar în aceelași moment în cel mai complicat mod. Lucrând cu ele am perceput farmecul creației și o eman în jurul meu prin activitățile mele.

De ce?

  • De ce să vii?

Pentru că anume aici vei primi cunoștințe vaste, teoretice și practice, în ale floristicii și vei învăța a face lucrurile corect chiar de la primul pas.

  • De ce să mă alegi?

Pentru că eu țin mult la ceea ce fac și o fac cu dedicație, iar ochii care sclipesc nu permit să mint.

  • De ce Nika?

Pentru că deseori am auzit, după curs, că am inspirat și am motivat. Iubesc să ofer energie, acesta este zenul meu.

Decide care ar fi scopul tău ca să urmezi acest curs – unul profesional sau personal. Inițiază-te, fă primul pas, ca să înțelegi dacă floristica va rămâne o artă, un hobby sau se va transforma într-o meserie pentru tine. Sună-mă (+373 696 2 797 1) pentru o discuție caldă și o impresie personală despre mine. Iar după curs, ne vom scrie, telefona sau întâlni, pentru că am creat un grup unde vei beneficia de tot suportul meu.

 

Urmează să organizez un nou curs de floristică “basic professional”, ediția a 6-a. Dăm start pe 28.04 și continuăm pe 29.04. Te aștept!

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *