video / Sexy cu Olga Parubina

Un nou interviu, un nou om drag mie, pe care vreau să-l descoperiți. Ea știe să aducă feminitate, să descopere frumosul din noi și să-l prezinte prin croiala rochiilor, bluzelor și costumelor sale. Olga Parubina, designer vestimentar cu experiență, care se ține de clasic în colecțiile sale, or clasicul nu se va demoda niciodată.

Îmi este prietenă, îmi este o sursă de inspirație, iar rochiile ei scot emoții pure din mine. Sesiunile foto realizate pentru piesele vestimentare pe care le creează mi-au adus zâmbetul pe buze și armonie în raport cu eul meu.

5 lucruri care îmi plac la Olga Parubina:

  1. Creațiile ei sunt universale. O rochie asortată cu ghete poate fi alegerea perfectă pentru o zi activă. Aceeași rochie, combinată cu o pereche de pantofi și câteva accesorii, se face potrivită pentru o recepție. Sandalele, în schimb – o altă opțiune – o transformă de minune într-un look casual.
  2. Nu odată am avut ocazia să văd cum lucrează cu clientele. Critica le este specifică femeilor – picioarele nu-s cum trebuie, acolo e mare, aici e gras… Și iată de aici se încep complexele. Olga știe cum să voaleze toate așa-zisele defecte. Aici falduri, acolo un colan, dincolo o tăietură… și arăți perfect! Sclipiri în ochii clientului și încredere în a purta un veșmânt marca Parubina.
  3. Ținutele semnate de Olga emană feminitate, armonie și high class. Nu am văzut o ținută vulgară sau prea high tech. Linii liniștite, tonuri naturale, modele somber și combinații calde. Astfel de haine vor fi în vogă mereu, nu se vor demoda la sigur.
  4. Stofele pe care le are în stoc sunt de o calitate înaltă. Sunt naturale, sunt plăcute, sunt pentru noi. Anume așa pot clasifica la cât își respectă munca un creator vestimentar. La fel, așa pot interpreta respectul pentru doamnele care le vor purta.
  5. Odată ce ai intrat la ea în atelier, pătrunzi într-o atmosferă caldă, de familie, de “al nostru”. Anume ea te poate lua cu energia ei, cu sfaturile și recomandările sincere. Te simți cu ea de parcă ești la shopping cu o prietenă, pentru că Olga te va sfătui doar de bine.

Entuziasmul ei rupe, iar puterea unei femei se ascunde în hainele realizate. Respect pentru afacerile care se fac cu suflet și din pasiune. Eu am una, crescută prin nopți nedormite, prin căderi și urcușuri, prin stările când lăsai jos mâinile și a doua zi te ridicai cu forțe noi. Nu odată ne-am împărtășit experiențele. Mă mândresc cu ea și îi doresc aripi – să zboare și să crească!

Urmăriți interviul nostru, unul de suflet. De obicei râdem, glumim, facem haz. Aici, în schimb, veți găsi o discuție pe o ușoară notă melancolică. Firea mioritică și-a spus cuvântul 🙂 Vizionare plăcută!

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *