Istoria unei rochii

Nu știu cum voi, dar eu cred în semnele pe care ni le trimite Universul. Încerc să le citesc. Să mă încred în ele. Sau poate totul e la nivelul subconștientului. Astăzi vreau să vă vorbesc despre istoria unei rochii care nu a fost purtată. Încă.

Era februarie și un vânt rece bătea afară. Fiind mai puțin ocupată cu proiecte și muncă, am decis să trec pe la Creme de la Creme ca să servesc o cafea. Ajung în fața localului și mă răzgândesc – mai bine servesc cafeau la Parubina. Intru în atelier și văd o rochie ticsită în rând cu alte sute de rochii. Emerald – culoarea mea preferată! Pentru că ochii mei au așa culoare când sunt fericiți (culoarea ochilor mei se schimbă după dispoziție. Nu glumesc!). Nu m-am salutat cu nimeni, nu am mai vrut altceva decât să o îmbrac. Mi se potrivește! E a mea! Luată!

Ajunsă acasă, a urmat întrebarea: Unde o voi purta? “Nu știu, dar la sigur o voi purta…” Nu pe mine, așa a fost să fie, dar pe drumuri a fost să fie. De la Chișinău la Vadul lui Vodă și înapoi.

E aprilie. Se face mai cald afară și se simte forfota la muncă. Sunt contactată de o mireasă tare drăguță. Își dorește să îi organizez nunta – un cuplu tare armonios și plăcut. Am stabilit detalii pentru decor la general, dar când venise vorba de culori, nu se știa ce facem. “Mă gândesc și revin”.

Seara, mă întorc acasă și văd rochia mea emerald pe umerar, atârnată de ușa dormitorului. Am avut pe loc revelația! O nuntă în nuanțe de emerald cu piersic/aur/bronz. Așa s-a născut conceptul nunții lui Nicolae și Valentina.

Forma geometrică a fost preferința tinerelor. Am păstrat aceeași linie în floristică și grafică. Rochia miresei din stofă sclipitoare a dat ton conceptului de lumină – mai toate zonele au fost amenajate cu ghirlande, litere luminoase și lumânări. Am adăugat și multă verdeață pentru că s-a dorit naturalețe. Și, bineînțeles, dispoziția tinerilor și-a jucat rolul decisiv.

Detalii

Data: 20 mai 2018

Tip eveniment: nuntă

Număr de invitați: 80 de persoane

Decor și floristică: Koshka Art Studio

Lumini: LUMO.md

 

P.S. Dragi miri, vă mulțumesc de posibilitatea de a fi creat un eveniment pe măsura așteptărilor. Apreciez comentariul vostru cu tangență la profesionalism. Țin minte prima noastră discuție, când ați menționat că ne-ați ales pentru abordarea unică și individuală. Echipa noastră, condusă de mine, muncește cu pasiune și dedicație și mă mândresc să culeg astfel de feedback-uri după 7 ani de activitate. Vă cuprindem și ne vedem la o cafea!

 

Related Post

2 thoughts on “Istoria unei rochii

  1. Draga Nica.Sint si EU PASInata de arta frumosului.As vrea sa fiu informata da ca in timpul apropiAt se organizaza Scolarizarea referitori la floristica.astept detaliile.

    1. draga Elena, pentru mai multe detalii si noutati contacteaza-ma la numarul +373 69627971 sau pe pagina mea de facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *