Tendințe florale 2019

Un nou an reprezintă noi provocări. Îmi place această febră, când trebuie să ieși din zona de confort și să te depășesti. La cele 2 masterclassuri din acest an deja am vorbit la subiectul dat – am zis să revin și cu un articol, mai ales că de ceva timp nu am scris pe blog. Cea mai frecventă întrebare adresată de către mirese, este, firesc, ce presupun tendințele în anul 2019 în materie de aranjamente florale? Înțeleg, căci fiecare mireasă pe lângă faptul că dorește un eveniment unic, își mai dorește să fie și în pas cu tendințele. De aia, pentru a satisface dorințele individuale și a realiza necesitățile în ceea ce ține de stilistica actuală – eu mereu am adaptat modernul cu stilul miresei, pentru a scoate în evidență originalitatea și pentru a fi în pas cu lumea.

În anul 2019, la mare căutare sunt aranjamentele florale naturale, cu încărcătură simbolistică și de un parfum îmbătător. Voi știți că prezența florilor vii la ocazii corporative, evenimente private, nunți, petreceri, dar și în viața de zi cu zi reprezintă un ton al bunului gust și al calității vieții. Florile vii denotă o tendință eternă, o alegere care nu se va demoda niciodată; în plus este o exprimare a dragostei față de natură, față de stil și față de tine însăți! Apoi hai să ne iubim și să iubim și invitații noștri prin ceea ce reprezintă florile vii!

5 puncte focus

  1. Stilul personal al fiecărui florist nu s-a anulat – creația de autor reprezintă recunoaștere ce depășește tendințele.
  2. Aranjamentele florale vor fi create cu o notă de inspirație din accentele de pământ – crengi, frunze, flori uscate. Tonurile vor fi nude și pământii. Ca elemente de decor se vor folosi nisipul și pietrele. Aș zice că e o latură a artei – mai aproape de geneză.
  3.  Accentele metalice de auriu și cupru vor persista și anul acesta. O balansare dintre trendy și naturalețe.
  4. Florile care vor face furori în acest sezon: dalia, orhideea și trandafirii.
  5. Deși Institul Pantone a desemnat culoarea anului 2019 living coral, sigur poți utiliza și alte nuanțe (desemnate culori la modă la fel) în aranjamentele tale florale: culoarea lavandei, muștarul-galben, rozul deschis, verdele mentă și gri argintiu.

Oricare culoare, floare, tendință ai alege pentru evenimentul tău, ține minte că mai multă natură în interior e direcția corectă. Flori vii, crengi și verdele natural vor asigura un cadru demn, destins și vor crea atmosfera de sărbătoare.

 

P.S. Totul ce e genial – e simplu. Vă stimez dragile mele, indiferent de stilul abordat

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *