Hai să vorbim despre Pandemie

Dragilor, ce timpuri trăim? După mine e fantastic să te afli într-un astfel de moment istoric. Nu știu de ce – iar această stare de carantină, epidemie și criză o văd ca o oportunitate. Poate pentru că sunt omul care trăiește din drive, adrenalină și risc – și toate astea astăzi s-au amplificat ca trăire sau poate că am avut nevoie de restartul ăsta. Ai altă gândire și alte priorități și parcă și scopurile se conturează altfel.

Eu sunt bine. Dar ce fac afacerile mele? Ele sunt bine la fel – și chiar îmi plac prin ce stări trec – binevenite pentru ele.

 

Koshka Art Studio – decor evenimente

Sigur sezonul nunților e la pământ – nu va face lumea anul acesta nunți așa cum ne-am obișnuit. Sunt mai multe motive:
Fonul emoțional: lumea se va teme de a veni la un eveniment să nu mai pățească ceva, iar dacă va veni va fi ochi și urechi – oare asta îți dorești la evenimentul tău?
Fonul financiar: nu trebuie să dau prea multe detalii la capitolul bani – se subînțelege.
Fonul social: nu ne va mai fi de distracții și momente de respiro, când prioritar va fi să pui ceva pe masă, să achiți creditul care îți stă și bate la ușă și alte dureri de cap.

Personal am recomandat și susținut miresele mele să amânăm pentru anul viitor. Eu îmi iubesc clienții (atât de mult că devenim cu unii din ei prietenii) și le doresc numai bine – și anume o nuntă așa cum au visat, așa cum și-au imaginat și nunta asta nu e zi de naștere sau Anul Nou – nu anul acesta, la anul vom face mai bine, mai frumos, mai… Hai să fim serioși la subiectul eveniment important din viața cuplului.

La sigur apare întrebarea – din ce va trăi Koshka Art Studio? Va trăi!
Va trăi:
pentru că asta vreau eu;
pentru că am studii economice (3 la număr) și compania are pătură economică asigurată;
pentru că nunțile nu e singura sursă de existență a noastră.

 

www.mynameisnika.com – școala de floristică

Aici devine interesant – aveam în aprilie 2 școli programate (România și acasă) + 2 școli particulare (individuale). S-au dus pe apa sâmbătei – nimic strașnic – voi recupera asta cumva. Lucrăm acuma la școala online – facem un produs interesant – și dacă nu CoVid-19 – atunci nu mai știu când mă apucam de filmări. )

 

LUMO – decor luminos

Ghirlandele se vând online – e sezonul teraselor, aranjărilor prin gospodării etc. Mergem încet, în schimb sigur. Oricum nu ne plictisim – în sfârșit am finisat inventarierea și am schimbat depozitul – astfel s-a optimizat lucrul.

 

LOFT13 – laborator de creație

Aici chiar e vesel – muncim conform normelor stabilite. Facem shootinguri pentru produse magazine, pentru social media content și pentru diferiți bloggeri etc. Acum mai toți trec pe online, iar noi suntem alături ca parteneri de încredere – conceptualizare, spațiu pentru creație (photo + video) și deservire impecabilă cu o cafea bună de la LOFT13.

 

Într-un cuvânt – Show Must Go ON! Concluzia ar fi că trebuie să Keep Going!, pentru că cel ce se va opri – mai greu se va porni – cel ce a continuat să meargă – va schimba doar viteza și va fi greu de ajuns din urmă. Asta e calea unui lider, strateg și antreprenor – să mențină ce are pentru momentul dat. Numai bine!

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *