Pasiunea mea – Florile

Floristica este o Artă și o Formă de Expresie care a fost practicată de mii de ani. Este o îmbinare subtilă între cunoștințe despre

  • plante și flori

și

  • abilități artistice,

iar oamenii care o practică sunt numiți Floriști și Designeri Floriști. Eu sunt un astfel de expert în Floristică, care am dedicat 10 ani din viață pentru a îmbunătăți cunoștințele și abilitățile mele în această Artă Frumoasă.

În timpul carierei date am  lucrat la proiecte în 4 țări diferite (Moldova, România, Italia și Emiratele Arabe Unite), dovedindu-mi capacitatea de a mă adapta la diferite culturi și de a crea aranjamente florale care reflectă tradițiile și obiceiurile locale.

Ultimii 5 ani predau offline și online la Școala de Floristică Nika, unde am avut oportunitatea de a împărtăși cunoștințele mele cu alte persoane pasionate de acest domeniu. Astfel, am format peste 350 de studenți în arta Floristicii, ceea ce indică dedicarea mea față de acest domeniu.

Floristica nu este doar despre a crea buchete frumoase și aranjamente pentru evenimente, ci despre a înțelege semnificația și cultura din spatele plantelor și florilor și cum să le folosim pentru a crea lucrări frumoase și semnificative. În calitate de mentor, eu continuu să inspir și să învăț oameni din întreaga lume despre arta Floristicii și cum să creeze lucrări creative.

Pasiunea a fost componentă cheie a succesului meu. Este important să îți placă ceea ce faci și să ai o dorință puternică de a crea lucruri frumoase. Aceasta m-a ajutat să depășesc obstacolele și să continui să mă perfecționez în domeniu.

Sunt dedicată domeniului Floristică și sunt gata să instruiesc pe oricine dorește la fel.

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *