About

Bună,

Numele meu este Nika și aș vrea să ne cunoaștem!

 

Așa începe blogul meu despre decor, design și flori, care pe parcurs va fi condimentat cu articole despre călătorii, bucate și gânduri proprii. Și da, vom avea și tutoriale în care vom învăța împreună să realizăm lucruri frumoase și să dăm frâu liber imaginației.

Încă din copilărie am fost ghidată de dorința de a crea. Fiind mai mică, îmi făceam unghii dintre cele mai colorate petale de flori, desenam ore în șir, organizam prezentări de modă la care-mi chinuiam fratele pe post de manechin. (Acum râdem, dar el a fost nevoit să rabde mofturile surorii mai mari).

Fiind deja mai mare, pe timp de vară, o ajutam pe bunica la meșterit. De atunci am îndrăgit croșetatul și lucrul manual. Ulterior, la insistența părinților, am urmat o facultate cu profil economic, ca mai apoi să fac și carieră în domeniu.

Astăzi sunt implicată și primesc plăcere din ceea ce fac: decorarea încăperilor pentru variate evenimente, design grafic și floristică. Fac ceea ce îmi este aproape de suflet și primesc o satisfacție enormă atunci când lucrările mele îi inspiră și pe alții. Mai mult de 5 ani bucur, aduc zâmbete și emoții pozitive în inimile moldovenilor. Lucrările mele au cucerit și diverse persoane din străinătate, astfel, obiectele create de Koshka Art Studio au reușit să ajungă peste hotare.

Pe blog voi scrie despre lucrurile pe care îmi place să le fac cu pasiune și dedicație. Vă promit să vă aduc cu periodicitate istorii interesante, un amalgam de trăiri, experiențe unice legate de lumea frumosului.

Blogul se numește simplu și drăguț: www.MyNameIsNika.com. Acest jurnal de trăiri grupează în 2 categorii gândurile personale și pe cele profesionale, astfel având posibilitatea să mă cunoști din mai multe perspective. Sper să încânte și să inspire!

Te invit să te abonezi și să-mi urmărești blogul creat, cu drag, pentru tine!

A ta, Nika Capșa-Beșleaga.

 

P.S. Mă găsești cu ușurință și pe Facebook.